Sposób przygotowania

Duży słoiczek sosu do spagetti- najlepiej neapolitańskiego ( ok.400- 500 g) przelewamy do garnka. dodajemy ryż i wodę.
Ilość wody uzależniona jest od tego jak gęstą zupę chcemy otrzymać.
Gotujemy aż ryż będzie miękki. Po około15- 20 minutach mamy pyszną, pożywną zupę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Szybki przepis i fajny gdy mało czasu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Prosto i szybko;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak ktoś wraca z pracy i ma mało czasu na przygotowanie obiadu to znakomita zupa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra szybka i dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    w sam raz dla zabieganych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    swietna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    na to nie wpadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    szybka i smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !