Sposób przygotowania

Bekon kroimy na plasterki i smażymy na patelni, wyciągamy bekon na osobne naczynie zostawiając wytopiony z bekonu tłuszcz.
Kawałek łososia dzielimy na 2 porcje i smażymy na tłuszczu z bekonu- na 1jednej stronie 1 minute, na drugiej około 3 minuty.
Doprawiamy do smaku pieprzem i sokiem z cytryny.
Na talerzu posypujemy usmażonym na chrupiąco bekonem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smakowite:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł, nigdy sama bym tego nie połączyła :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ho ho ale pyszności :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawe zestawienie,super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Świetny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Same pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelka
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ale pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    rewelacja!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !