Sposób przygotowania

Orzechy posiekać na drobniejsze cząstki, masło rozgrzać na patelni i zarumienić na nich orzechy. Dodać miód i cukier, ciągle mieszając doprowadzić do rozpuszczenia cukru, ale nie wolno przypalić. Orzechy wykładać na wierzch snickersa lub innych ciast.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ale narobiłaś mi ochoty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Dziś mogę dopisać, że najlepiej smakuje z miodem gryczanym :) Lipowy jest ok, inne niekoniecznie się nadają
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !