Sposób przygotowania

Mięso, musztardę i oliwę wymieszać. Wstawić do lodówki. Pieczarki, dynię pokroić. Mięso obsmażyć na oleju na ostrym ogniu, dodać szalotki dusić 3 minuty.Oprószyć mąką, zalać marynatą z mięsa,doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić 20 minut. Dodać dynię i pieczarki, na koniec wymieszać ze śmietaną i posiekaną pietruszką. Podawać z makaronem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !