Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić czosnek i 1 cebulę. Dodać startą marchew i mięso. Podsmażyć.Dodać koncentrat, sól, pieprz, cukier i zioła, dusić 10 minut. Wymieszać śmietanę z połową sera. Farszem nadziać cannelloni,ułożyć w natłuszczonej formie żaroodpornej. Resztę cebuli zeszklij na oleju, dodać pomidory z puszki, doprawić, dusić jeszcze 5 minut. Zalać sosem cannelloni, posypać serem i zapiekać 40minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hefalump

    chyba się głodna zrobiłam.. :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !