Sposób przygotowania

Awokado umyć, przekropić na pół, wydrążyć środek i posiekać w kostkę. Pomidory pokroić w cząstki, oliwki (zielone lub czarne – kto co lubi) posiekać na plasterki. Wymieszać pomidory, oliwki i awokado, polać sokiem z limonki, dodać sól i pieprz oraz łyżkę oliwy z oliwek. Napełniać wydrążone awokado tym farszem, podawać jako przystawkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Robię podobne i są pyszniutkie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    nigdy nie próbowalam :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie nie to nie dla mnie :|
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    nie jadłam jeszcze avokado :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja bym dodała jeszcze albo czosnek, albo cebulkę...ale ogólnie jestem jak najbardziej za...- super przystawka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !