Sposób przygotowania

Bakłażany umyć, nie obierać ze skorki. Pokroić na plastry o grubości 1 centymetra. Następnie posolić z obu stron i odstawić na 15 minut. Bakłażany puszczą sok, osuszyć ręcznikiem bakłażany. Następnie do bułki tartej dodać bazylię i posiekany koper. Panierować w jajku i bulce z ziołami, smażyć na złoty kolor. Podawać jako przekąskę.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    niebo w gębie :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    nie lubie bazuylii ale może być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !