Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos bosmański

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gęsta śmietana 1 szklanka
wędzony łosoś 15 dag
ser tylżycki 10 dag
koper 1 łyżka
sól cebulowa

Przepis i sposób przygotowania na: Sos bosmański

Ser utrzac na tarce na bardzo drobnych oczkach, wymieszac ze smietana i koprem. Przyprawic do smaku. Lososia posiekac, dodac mase serowa, starannie wymiszac. podawac do jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 28.06.2012 22:53
Ciekawy dodatek do jajek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak