Sposób przygotowania

Do oliwy wlać ocet winny, łyżkę wody, wsypać zioła prowansalskie. Wszystko dokładnie wymieszać, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dodawać do sałatek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    szybki ale dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny robię podobny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    też taki podobny robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !