Sposób przygotowania

Cebulę obrać, wydrążyć. Wydrążone środki drobno posiekać, wymieszać z ugotowanym ryżem, dodać koncentrat pomidorowy, ser, roztarty z solą czosnek, pokrojoną w kostkę paprykę i starte na tarce pieczarki, wymieszać, przyprawić do smaku. Wydrążone cebule wrzucić do wrzącej wody, obgotować. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, napełnić farszem, skropić oliwą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 170 stopni i lekko obrumienić. Podawać z sosem do mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o jakie pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !