Sposób przygotowania

pierś umyć i pokroić delikatnie rozbić posypać przyprawamisolą pieprzem i przyprawą do drobiu,natkę posiekać na kążdego devolaja na środek ułożyć natkę pietruszki i kawałek serka topionego i zawijać w roladę,oliwę podgrzać i panierować devolaye w rozkłóconym jajku i tartej bułce i smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super te kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspanialy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !