Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z krewetkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

krewetki 15 dag
fasolka szaragowa zielona 20 dag
czosnek 2 ząbki
olej do smaku
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z krewetkami

Fasolkę szparagową ugotować. Krewetki obsmażyć. Pod koniec smażenia dodać drobno posiekany czosnek i doprawić do smaku. Fasolkę odcedzić. Pokroić w kawałki ok 2-3 cm i dodać krewetki. Posypać bułką tartą i polać tłuszczykiem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 20.10.2013 14:49
chętnie spróbuję
RenataZ-et 15.08.2013 21:01
na pewno smaczne
IlonaAlbertos 15.07.2011 21:40
Ciekawe połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak