Sposób przygotowania

Kaszę zalać litrem wody, lekko osolić i gotować pod przykryciem około 1,5h. Do gotującej się kaszy dodać pokrojoną włoszczyznę i ziemniaki. Ugotować do miękkości. Ugotowaną zupę przetrzeć przez sito, połączyć z rosołem i śmietanką, dodać posiekaną zieleninę, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !