Składniki:
wywar mięsno-warzywny | 2 l |
fasola Jaś | 25 dag |
buraki czerwone | 1 szt |
wędzony boczek | |
ziemniak | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat |
wywar mięsno-warzywny | 2 l |
fasola Jaś | 25 dag |
buraki czerwone | 1 szt |
wędzony boczek | |
ziemniak | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: