Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka zapiekane z miodem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 10 szt
płatki migdałowe 3 łyżki
miód 10 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka zapiekane z miodem

Jabłka umyć, odciąć wierzchołki, wydrążyć łyżeczką gniazda nasienne. Każde wydrążenie napełnić łyżeczką miodu i posypać migdałami. Położyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać około 25-20 minut. Podawać z bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 22.10.2013 16:28
Brzmi naprawdę pysznie;)
czekoladka_m 22.10.2013 16:28
Brzmi naprawdę pysznie;)
Alex_M 12.10.2013 14:24
pyszny i zdrowy deser:)
Iwusia 16.04.2013 23:24
dawno nie jadłam takich smakołyków
pipi765 24.01.2012 16:28
bardzo bobre s?
Margo1 16.01.2011 00:13
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak