Sposób przygotowania

Jabłka umyć, odciąć wierzchołki, wydrążyć łyżeczką gniazda nasienne. Każde wydrążenie napełnić łyżeczką miodu i posypać migdałami. Położyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać około 25-20 minut. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    bardzo bobre s?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dawno nie jadłam takich smakołyków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny i zdrowy deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Brzmi naprawdę pysznie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Brzmi naprawdę pysznie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !