Sposób przygotowania

Polędwicę pokroić w plastry, włożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Na wierzch wyłożyć marynowana paprykę, posypać połową tartego sera. Pieczarki i cebulę pokroić i lekko poddusić, ułożyć na wierzchu zapiekanki, oprószyć sola i pieprzem. Śmietanę wymieszać z ketchupem, zalać pieczarki, posypać resztą sera. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni i piec około 30 minut. Posypać zieleniną, podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    marzy mi się takie smaczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !