Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, obsmażyć na patelni na maśle, przełożyć do rondelka. Wlać wino i wodę. Cebulkę przekroić, powbijać w nią goździki, włożyć do kapusty. Dodać sól i pieprz, przykryć i gotować ok 15 minut. Jabłka pokroić na małe kawałki, śliwki na ćwiartki, dodać do kapusty i gotować do miękkości. Następnie wyjąć cebulę z goździkami. Kapustę przyprawić do smaku. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    dla mnie bomba :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    dla mnie też :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super kapucha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !