Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem paprykowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1/2 sztuki
przecier pomidorowy 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
oregano
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Krem paprykowy

Twaróg kroimy na małe części. Dodajemy śmietanę i oliwę. Wszystkie składniki miksujemy. Uzyskaną pastę mieszamy z koncentratem. Doprawiamy oregano, solą i pieprzem. Dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i ponownie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 06.04.2011 19:00
pyszne do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak