Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo ( około 10 minut). Obcinamy czubki i wydrążamy malutką łyżeczką środek. Wkładamy go do miseczki i siekamy go drobno. Szczypiorek również siekamy i dodajemy do jajka. Dodajemy majonez i wszystko mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Napełniamy łupinki jajek powstałą masą jajeczną i układamy na talerzyku na listkach cykorii.

Smacznego :))

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    wyglada mistrzowsko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    podpisuje się, perfekcyjne wykonanie do zdjęcia;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super przepis i piękne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    wykonanie proste, a podanie wspaniałe i pomyslowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !