Sposób przygotowania

Ugotować seler, pokroić go w kostkę i wymieszać z utartym jabłkiem. Masło utrzeć z rozmiażdżonym czosnkiem, miodem i sokiem z cytryny. Masę połączyć z selerem i jabłkiem, doprawić do smaku solą. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    niby nic szczególnego a jak smakuje.... super, robię bardzo podobną :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !