Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 20 dkg
jogurt 150 ml
majonez 2 łyżki
kapary 1 łyżka
sok z jednej cytryny
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z tuńczyka

Tuńczyka należy odsączyć z sosu, a cebulę drobno posiekać. Następnie zmiksować składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 14.11.2011 12:43
pycha
IKrakowianka 01.11.2011 07:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak