Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego, dodajemy drobno posiekaną cebulę, wyciśnięte ząbki czosnku, jajko, musztardę, sól, pieprz, majeranek, bułkę tartą. Całość wyrabiamy na gładką masę. Formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu, rumieniąc z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    Rewelacja polecam ale ty masz zdjęć w swoich przepisach
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    smak prawdziwej kuchni!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    najlepsze takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię mielone;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !