Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kandyzowane liście mięty

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Liście mięty
białko
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Kandyzowane liście mięty

Liście mięty moczyć w rozbitym białku, posypać z obu stron cukrem pudrem i suszyć w letnim piekarniku ułożone na pergaminie. Wysuszone przechowuje się w szczelnie zamkniętych słoikach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak