Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć, zmiksować na papkę. Zamiast orzeszków pini można dać też nerkowce. Włożyć do słoiczka.Można przechowywać długo w lodówce. Używać do makaronów,mięs, ryb i gotowanych warzyw.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    lubię to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    chciałabym wypróbować takie :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !