Sposób przygotowania

Agrest dobrze musimy przepłukać , odrywamy końcówki . Galaretki rozpuszczamy , używamy połowę wody podanej w przepisie na opakowaniu. Połowę galaretki wylewamy do miseczki i włóż do niej połowę agrestu i odstawiamy do lodówki .W między czasie śmietankę łączymy z 4 łyżkami pozostałej galaretki i wylej na tą masę co była w lodówce . Po wylaniu znowu wkładamy do lodówki . Następnie nałóż pozostałymi owocami i wylej pozostałą galaretką . Wstawiamy do lodówki aby już całkowicie stężała Przed podaniem zanurz na moment w ciepłej wodzie , przykryj talerzykiem i odwróć do góry dnem . I już możemy całą podać do stołu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny deserek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    szkoda, że teraz agrestu nie mamy świeżego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !