Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie do indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 3 sztuki
jajko 3 sztuki
masło 2 łyżki
natka pietruszki 1 pęczek
wątróbka drobiowa 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie do indyka

Namoczyć i odcisnąc kajzerki. Żółtka utrzeć z masłem, drobno posiekać ugotowaną watróbkę, Do żłółtek dodać bułki, wątróbkę, sól, cukier, czonek i natkę pietruszki. Ubić pianę z białek, dodać i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak