Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet łososiowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kajzerka 4 szt
śmietana 1/2 szkl
jaja 4 szt
masło
mrożony groszek 1/2 szkl
mleko 1 szkl
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet łososiowy

Filety rozdrobnić, dodać sól, pieprz, jajka, odciśniętą bułkę i śmietanę, dokładnie wszystko wymieszać, dodać groszek. Formę wysmarować masłem, przelać do niej masę. Formę ustawić na brytfance z wodą i wstawić do piekarnika na 45 minut, temperatura 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 11.01.2011 18:04
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak