Sposób przygotowania

Do wody wbić jajko, zmiksować. Następnie dodać mąkę, oliwę i odrobinę soli, wszystko dokładnie zmiksować. Piec cienkie naleśniki na patelni posmarowanej tłuszczem. Po upieczeniu pokroić w kwadraty. Podawać z zupą, mięsem lub kapustą.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe , składniki jak naleśniki a z zupą nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jeszcze takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    warto spróbować,kiedyś musi być ten pierwszy raz:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !