Sposób przygotowania

Pierś umyć, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem. Pokroić na kotlety, delikatnie je rozbić. Ser zetrzeć na jarzynówce, ogórka i cebulę posiekać drobniutko. Kotlety posypać serem, ogórkiem i cebulą, zawinąć roladki, obtaczać je w mące, jajku i bułce. Na patelni rozgrzać oliwę, smażyć na niej roladki z każdej strony na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    To jest to co lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Nareszcie coś z drobiu inaczej, super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !