Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka( około 25 dag)
cebula 3 plasterki
jajko 1 sztuka
ser żółty 10 dag
ogórek kwaszony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe

Pierś umyć, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem. Pokroić na kotlety, delikatnie je rozbić. Ser zetrzeć na jarzynówce, ogórka i cebulę posiekać drobniutko. Kotlety posypać serem, ogórkiem i cebulą, zawinąć roladki, obtaczać je w mące, jajku i bułce. Na patelni rozgrzać oliwę, smażyć na niej roladki z każdej strony na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 24.01.2014 14:35
lubię takie
Wafelek2601 22.03.2013 18:11
Bardzo dobre
Kate131 19.05.2012 08:20
na pewno smaczne
janek64 26.04.2012 09:08
Nareszcie coś z drobiu inaczej, super !
pioge7 22.03.2011 15:11
apetyczne
Iwusia 21.06.2010 21:49
To jest to co lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak