Sposób przygotowania

Buraki czerwone obrać i pokroić w kawałki. Przełożyć do dużego garnka i zalać wodą. Dodać przyprawy i zagotować, ale na krótko. Zmniejszyć gaz i dodać wywar z grzybów-który został mi z grzybów moczonych na uszka. Dodać koncentrat buraczany i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tak jeszcze nie gotowałam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo dobry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Klasyka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjny!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    mój barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !