Sposób przygotowania

Twarożek, serek, żółtka , i cukier waniliowy utrzeć na gładka masę i od razu wstawiamy do lodówki. Kawę rozpuszczamy w 50 ml gorącej wody i schłodzić . Tą kawę zimną mieszamy z likierem . W pucharkach umieszczamy biszkopty najlepiej aby były pokruszone , skrapiamy je kawą , parę trzeba zostawić do dekoracji. Potem rozłożyć krem - połowę i maliny jeśli są zamrożone to odmrozić . Deser przykryć połową biszkoptów ta druga co zostawiliśmy skropić jeszcze raz kawą i już wstawiamy do lodówki co najmniej na godzinę. Jak wyjmiemy deser z lodówki posypujemy kakao dekorujemy listkami melisy , wbijamy w deser po jednym biszkopcie i malinami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Niebo w gębie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    no pewnie, że niebo w gębie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Rzeczywiście niebo w gębie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !