Sposób przygotowania

Filety opłukać i pokroić na mniejsze kawałki, posolić i skropić lekko sokiem z cytryny, następnie usmażyć z obu stron na oliwie. Warzywa umyć i obrać. Cebulę pokroić na plasterki, marchew, seler i pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pokrojone warzywa usmażyć na oliwie, zalać 100 ml wody, dodać koncentratu i dusić przez 10 minut. Doprawić solą, pieprzem i cukrem oraz sokiem z cytryny. W naczyniu umieścić rybę a potem warzywa, całość schłodzić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    moja ulubiona:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !