Sposób przygotowania

Zeberka pluczemy , osuszamy i kroimy na porcje z 1 zeberkiem . Obieramy czosnek , przeciskamy przez praske , laczymy z sosem sojowym , imbirem , miodem i maka ziemniaczana , sokiem z cytryny i wodka .oraz troszke soli . Mieszamy dokladnie i polowa sosu zalewamy zeberka . Odstawiamy na 1 godzine do lodowki a najlepiej na cala noc . Smazymy na patelni lub na grilu , smarujemy podczas smazenia pozostala marynata .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    uwielbiam takie żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !