Sposób przygotowania

Pieczarki, cebulę umyć,obrać pokroić w kawałki. Przełożyć na patelnię z rozgrzaną margaryną, dodać sól, pieprz. Dusić pod przykryciem,aż do miękkości.
Podawać do ziemniaków, mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !