Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony mintaj

3.0
(19)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z mintaja 4
pieczarki 1,1/2 szklanki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony mintaj

Pieczarki myjemy i kroimy na plastry. Piekarnik podgrzewamy do 230 stopni. Każdy filet umieszczamy na kawałku folii aluminiowej. Nakładamy na nie pieczarki i ser. Przyprawiamy solą i pieprzem. Zawijamy ściśle każdy filet i układamy w foremce. Pieczemy ok. 12 minut. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 12.01.2011 11:48
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak