Sposób przygotowania

Cebulkę drobno kroimy i przysmażamy na oleju.
Grzyby moczymy w wodzie przez ok 2 godz.
Wodę z grzybów wylewamy na przysmażoną cebulę. Grzyby drobno kroimy i dodajemy do naszego sosu. Przyprawiamy go do smaku solą, pieprzem i odrobiną słodkiej papryki. Gotujemy przez ok 20 min.
Na koniec zagęszczamy mąką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    dobre
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Sosik Natalki jest bardzo fajowy, z cebulką , papryką , podwojnie grzybowy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale apetyczny
  • 5
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super do klusek
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super grzybki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Pyszny do miesa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię taki sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki !!! Aromatyczny i przepyszny !!!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smakowitości!
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !