Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa na pewno musimy obrać . Z jabłek usunąć gniazda ogórki zetrzeć na tartce , kapustę cieniutko szatkujemy , paprykę na kawałki , pomidory i cebulę w kostkę . Wkładamy warzywa do rondelka , wlewamy oliwę , cukier , sól, ziele , liście . Doprowadzamy do wrzenia i gotować na małym ogniu ok 20 minut.. Pod koniec gotowania wlewamy ocet. Sałatkę już prawie gotową włożyć do słoików nie muszą być ogromne ale co najmniej półlitrowe i zakręcamy , pasteryzujemy 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Same witaminki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Same zdrowe rzeczy !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    zjadłabym taka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !