Sposób przygotowania

Marchewkę oskrobałam, starłam na tarce jarzynowej. Wrzuciłam do niewielkiej ilości wrzącej wody, gotowałam 1 min. i odcedziłam. Niedużą cebulę obrałam, drobno posiekałam. Kukurydzę (puszka 400g) i kurki (słoiczek 0,33l) osączyłam z zalewy, większe grzybki pokroiłam. Do miski przełożyłam marchewkę, cebulkę, grzyby i kukurydzę. Dodałam czubatą łyżkę posiekanego koperku, 3 łyżki majonezu i 1 łyżeczkę musztardy delikatesowej. Wymieszałam dokładnie i doprawiłam do smaku solą oraz pieprzem.

Jeśli kurki są bardzo kwaśne dodajcie więcej marchewki i cebuli.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna i zapewne dobra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawy pomysł:)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    och, te kurki wyglądają jak świeże, pewnie pychotka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bo ze świeżo otwartego słoiczka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    świetna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale mieszanka,rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    piękne wygląda to Twoje danie
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jak zwykle piękna, do wypróbowania!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !