Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z oscypkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 200 g
oscypek 4 plastry
ocet winny 3 łyżki
orzechy włoskie 20 g
jabłko winne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z oscypkiem

Oscypki przypiec na złoto na patelni lub w piekarniku. Roszponkę umyć i wysuszyć, ułozyć na talerzach obok oscypków. Jabłka pokroić w plastry i podsmażyć na patelni z dodatkiem octu winnego, ułożyć je obok pozostałych składników. Sałatkę udekorować orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 28.12.2011 16:12
brzmi to ciekawie
daria899 05.07.2011 23:25
dobra
barbara11561 22.05.2011 05:15
Świetna suróweczka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak