Sposób przygotowania

ser mielimy 3 krotnie .Dodajemy cukier puder i mieszamy . Galaretkę agrestowa rozpuszczamy w połowie gorącej wody (niż pisze na opakowaniu) i dodajemy 3 łyzeczki żelatyny .Mieszamy Gdy przestygnie dodajemy do sera ,mieszamy .W tortownicy ukłądamy biszkopty zalewamy masa serową na to jagody i zalewamy zimną gęsta galaretką truskawkową .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    jagody! od razu przychodzi mi na myśl lato , super połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię taki
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychotka ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !