Sposób przygotowania

Schab pokroić na cienkie plastry, ponacinać górną warstwę z tłuszczykiem. Mięso natrzeć solą i pieprzem. Bułkę zmielić w malakserze, przesypać na talerz. Na drugi talerz wbić jajka. Plasterki mięsa panierować w jajku i w bułce i smażyć na złoty kolor. Potem pokroić w paseczki 1,5 cm. Przygotować sos tonkatsu mieszając wszystkie składniki. Podawać do mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam mięso z sosem sojowym, pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    ja też :) Uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !