Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa migdałowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 20 dkg
mleko 1,5 litra
żółtko jajek 1 sztuka
ryż 5 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa migdałowa

Migdały zmielić i zalać wrzącym mlekiem. Gotować 15 minut. Zaprawić żółkiem i zalać tym ryż. Podawać natychmiast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak