Sposób przygotowania

Pomidory pokroić na kawałki, włożyć do rondla na rozgrzane masło i dusić do miękkości. Nastepnie przetrzeć przez sito. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na cząstki, włożyć do naczynia, podlać odrobiną wody, rozgotować i zmiksować. Przecier pomidorowy połączyć z przecierem z jabłek, dodać oliwę. Przyprawić do smaku solą i cukrem, wymieszać. Podawać do mięs na zimno.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny na pewno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego połączenia smaków jeszcze u mnie nie było, z chęcią wypróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pomysłowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !