Sposób przygotowania

Czosnek i cebulę posiekać, podsmażyć na patelni, na odrobinie oleju.
Kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę, dorzucić do zeszklonego czosnku i cebuli. Podlać odrobiną wody, smażyć.
Gdy kiełbasa się lekko zrumieni, dorzucić kukurydzę, dodać wodę by zakryła dno, przykryć pokrywką, dusić do momentu kiedy ogórek zmięknie.

Sos pomidorowo-paprykowy rozpuscić wg opakowania. Wlać na patelnię, wymieszać z resztą składników, podgrzewać na patelni do momentu zgęstnienia.

Pyzy odparować wg instrukcji na opakowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !