Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i ułożyć w nim kiełbasę. Cebulę obrać, pokroić w krążki. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Kiełbasę obłożyć cebulą, obranymi ząbkami czosnku i pokrojoną papryką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200°C. Piec godzinę, co jakiś czas nakłuwając kiełbasę, by wypłynął nadmiar tłuszczu i wody.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,białej kiełbasy jeszcze nie zapiekałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszna kiełbaska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !