Sposób przygotowania

Białka z solą ubić na sztywna pianę, ciągle ubijając dodawać po trochu cukier i cukier waniliowy. Następnie dodać ocet winny, wymieszać. Piane wyłożyć do przygotowanej tortownicy, wstawić do nagrzanego piekarnika do 150 stopni na około 30 minut. Następnie podnieść temp do 175 i piec jeszcze około pół godziny, wyjąć i wystudzić. Śmietanę kremówkę ubić, wymieszać z malinami i wyłożyć na ciasto.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to pyszne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takie desery
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pyszny deserek,lubię deserki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !