Sposób przygotowania

Jajka i pomidory podzielić na cząstki. Tuńczyka podzielić na mniejsze kawałki. Seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Sałatę pokroić w paki, cebule drobno posiekać a ogórka pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać, zalać majonezem z musztardą, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    Musze wyprobowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !