Sposób przygotowania

Parówki obieramy z owijek. Każdą kroimy na pół. Od strony przecięcia nacinamy na krzyż, a następnie każdą z powstałych czterech części nacinamy lekko na pół. Tak by powstała nam typowa ośmiorniczka. Tak nacięte parówki obsmażamy z każdej strony na tłuszczu. Gotowe układamy na talerzyku. Można też dodać oczy z ziarenek pieprzu. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    No prosze jeszcze nie widzialam parowek w trakim wydaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fantastyczne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    nie wiedziałam ze takie fajne z parówek można zrobić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    piękne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    parówkowe robaczki,fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealne dla dzieciaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Dzieci będą zjadały z wielkim apetytem;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajne podanie, sposób na niejadka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !